Dankbaarheid over verkiezingsuitslag

SGP_CU-Ambacht-gekozenmaandag 26 maart 2018 17:47

De SGP-ChristenUnie is dankbaar met de verkiezingsuitslag. De Ambachtse partij mag zeven zetels in de Gemeenteraad innemen.

Lijsttrekker André Flach blikt terug op deze verkiezingen: “Na weken intensief in gesprek te zijn geweest met veel Ambachters en na een mooie campagne waarin we veel mensen hebben bereikt, was vorige week woensdag de dag van de verkiezingen. Met een voor ons onverwachts en verrassend resultaat: een zevende zetel! Totaal schonken 3804 mensen ons het vertrouwen voor de komende vier jaar. Een resultaat om stil van te worden. Een resultaat waar ik namens alle kandidaten iedereen hartelijk voor wil bedanken. Maar vooral een resultaat waarbij we grote dankbaarheid voelen gericht op God die ons deze mooie uitslag heeft gegeven.” De SGP-ChristenUnie plaatste al bedankt-stickers op de verkiezingsborden maar wil ook graag via deze weg de kiezers bedanken voor hun stem en hun betrokkenheid tijdens deze mooie, intensieve en ook gezellige campagne. André Flach geeft aan dat zijn partij een uiterste inspanning zal leveren om het vertrouwen waar te maken in de komende vier jaar. “3804 stemmen geven ook een enorme verantwoordelijkheid. We zullen daarmee zo goed mogelijk proberen om te gaan. Mocht u opmerkingen, kritiek, feedback of iets aardigs aan ons willen meegeven, laat het ons dan weten. Want daar staan we ook de komende jaren graag voor open.”

Gekozen raadsleden    
De gekozen raadsleden zijn André Flach, Leo Platschorre, Cees Timmers, Peter Boudewijn, Martine Kamphuis, Erik van Hartingsveldt en Jeroen van der Laan. De wethouderskandidaat van de SGP-ChristenUnie is André Flach. Als hij opnieuw toetreedt tot het college zal Bart van Ginkel zijn plaats innemen in de Gemeenteraad. Foto: Cees van der Wal

« Terug